“Στη μαγειρική, η αρχή και το τέλος είναι η πρώτη ύλη”
Με αυτή, την φαινομενικά απλή, αλλά μεγαλειώδη στην ουσία της, διαπίστωση, ο Μπάμπης Μαστορίδης, εξηγεί τη φιλοσοφία της ΝΥΚΤΕΡΙΔΑΣ, ενός από τα λαμπρότερα σημεία του σημερινού, γαστρονομικού χάρτη της Κρήτης.
Μόλις 7 χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά, στις Κορακιές Ακρωτηρίου, βρίσκεται το ατμοσφαιρικό αυτό εστιατόριο, στην κουζίνα του οποίου, εδώ και περίπου 80 χρόνια, ετοιμάζονται εξαίσια δείγατα της Κρητικής Μαγειρικής”

Δημήτρης Μπούτος

Bostanistas,gr